HomeNieuws

CMH-Nieuws

Serious Streetparade: Het is bijna zover!!

Nog héél even..... en dan is het eindelijk zover! De Serious Streetparade gaat van start. Zaterdag 21 december gaat CMH Menaldum samen met diverse andere Friese bands streetparades lopen, uiteraard voor 'Serious Request' ten gunste van het goede doel.

Deelnemende verenigingen: Cmv Oranje Minnertsga CMH Menaldum North Frisian Percussion Corps Dokkum Jong Pasveer Leeuwarden Drumfanfare Concordia Sexbierum Graham Lowlanders Leeuwarden Jeugdband Takostu en Showband Takostu Stiens en de Sternse Slotlanders Franeker

We zijn te zien en te horen op onderstaande plaatsen en tijden:

09.30 uur: Dokkum

11.00 uur: Stiens

12.30 uur: Minnertsga

13.30 uur: Sexbierum

15.00 uur: Franeker

16.15 uur: Menaldum

18.30 uur: Aankomst bij het Glazen Huis

De route in Menaldum is als volgt:

Start: Black Horse, Lytsedyk, Mieddyk, Blomtún, Orxmasingel, Nylân, Rypsterdyk,

Eindpunt: Black Horse

U kunt de ‘Serious Streetparade’ steunen door geld te doneren via de ‘Kom in actie’-website. Daarnaast kunt u tijdens de optocht in alle plaatsen geld geven aan de aanwezige collectanten. Het gedoneerde geld wordt aan het einde van de streetparade via een cheque aan de drie DJ’s overhandigd. Alle deelnemende bands zullen een gezamenlijk nummer ten gehore brengen op  het Zaailand.

Wilt u op de hoogte blijven van de Serious Streetparade, dan kan dat door de actie te ‘liken’ op Facebook of door ons te volgen via Twitter (@SR_Streetparade).

Allen graag tot zaterdag 21 december!

Laatst aangepast op donderdag 19 december 2013 15:50

 

Miranda Bouwman deelneemster NK!

Een spannende dag, dat was het wel. 'Maar een ontzettend mooie ervaring!', zo zegt ze zelf. Miranda Bouwman (lid en instructie CMH) nam afgelopen zaterdag 7 december deel aan de Nederlandse Kampioenschappen in Den Haag. Voor het zover mocht komen, moest ze eerst nog 'even' deelnemen aan twee wedstrijden waar ze bij beide minimaal 67 punten moest halen, om zich te plaatsen voor het NK. De eerste wedstrijd in Sneek lukte haar dat met 68,4 punten. Ook de tweede wedstrijd slaagde dat, met 67,4 punten.

Die scores brachten haar uiteindelijk bij de Nederlandse Kampioenschappen! Om 14:00u was het showtime, en mocht Miranda voor de jury verschijnen in Den Haag. Omstreeks 18:30u was de prijsuitreiking: In de klasse 'Rhythmic Twirl Junior - Runner Up' wist zij een 27e plaats te behalen! De voorgenoemde klasse telde in totaal 42 deelnemers, dus Miranda heeft het ontzettend goed gedaan!

Namens CMH, van harte gefeliciteerd met deze prestatie, de vereniging is trots op jou!

Laatst aangepast op zondag 08 december 2013 19:32

 

Serious Streetparade!

Zoals u vast heeft vernomen staat het Glazen Huis van 3FM Serious Request dit jaar in Leeuwarden! De drie dj’s in het Glazen Huis in Leeuwarden gaan van 18 december t/m 24 december alles doen om zoveel mogelijk aandacht te vragen en geld in te zamelen voor de aanpak van de stille ramp, honderdduizenden kinderen die jaarlijks sterven door diarree. CMH doet mee! Vijf marchingbands verzorgen op 21 december a.s. gezamenlijk een optocht in vijf Friese plaatsen om geld in te zamelen voor Serious Request 2013. Aan het eind van de middag gaan de bands gezamenlijk naar Leeuwarden en brengen het opgehaalde geld bij het Glazen Huis. De bands die meedoen zijn vooralsnog: Takostu Stiens, Concordia Sexbierum, Sternse Slotlanders Franeker, CMV Oranje Minnertsga, Graham Lowlanders, Pasveerkorps en CMH Menaldum. Een geweldige verzameling bands die gegarandeerd een spectaculaire streetparade zal verzorgen. Dit mag u niet missen, hier moet u bij zijn. Steunt u ook onze actie? Serious Streetparade is terug te vinden op facebook onder die naam. Ook kunt u voor meer informatie terecht op de officiële pagina van Serious Request, via DEZE link. Wordt vervolgd....

.

Laatst aangepast op dinsdag 15 oktober 2013 15:26

 

Taptoe Leeuwarden een succes!

De tijd vliegt. Het was alweer afgelopen zaterdag (5 oktober 2013), toen de 40e editie van taptoe Leeuwarden plaatsvond. Om 13.00u waren we allen al aanwezig in het WTC Expo. De aftrap begon uiteraard met de tradionele streetparade, die ons omstreeks 15.00u over de Nieuwstad leidde. GE-weldig, 1000en mensen die een soort erehaag op de route vormden voor alle deelnemende bands. 's Avonds was het dan tijd voor ons samenwerkingsproject met de Graham Lowlanders en CMV Oranje Minnertsga. We mochten ons laten zien en horen in een volledig uitverkocht WTC Expo. Tijdens de finale speelde CMH samen met Oranje Minnertsga en de Graham Lowlanders de 'Highland Cathedral', waarbij het muisstil in de zaal was. Een uniek samenwerkingsproject waardoor we een fantastische ervaring rijker zijn. Een lange maar supermooie dag! Bedankt organisatie van Taptoe Leeuwarden, en graag tot een volgende keer!

Laatst aangepast op zondag 16 maart 2014 17:46

 

Naast nieuw slagwerk ook een nieuw logo!

Het is u inmiddels misschien al opgevallen, het nieuwe logo dat bovenaan pronkt op onze site. Nu het nieuwe slagwerk geleverd was, moesten de base drums opnieuw worden bedrukt met het CMH-logo. CMH vond het tijd voor een nieuw ontwerp, en schakelde daarvoor Walda Design in. Deze had een aantal ontwerpen gemaakt voor CMH. De keuze viel uiteindelijk op het huidige logo.

Zowel het ontwerp als de bestickering is door Walda Design gedaan, en ook nog eens volledig gesponsord! Graag willen we waldadesign.com ONTZETTEND bedanken!

Laatst aangepast op vrijdag 27 september 2013 08:50

 

Pagina 7 van 14

Agenda Binnenkort

Statistics

Artikelen bekeken hits : 173011

Ben jij muzikant, of wil je dit worden? Ben jij danser, of wil je dit leren?

Lid worden afbeelding 

Kom dan eens kijken

bij één van onze groepen

Klik hier voor info en lestijden

Lid worden

 

 

 

Steun CMH-Menaldum

Vriendenloterij

en maak kans op geweldige prijzen

Klik hier

 

Free business joomla templates