HomeNieuws

CMH-Nieuws

Fijne Feestdagen

Fijne dagen allemaal en alvast een muzikaal en veilig 2016!!

Laatst aangepast op maandag 28 december 2015 21:13

 

Dorpsfeest Menaam

Dorpsfeest Menaam

11 juni 2015, na 3 jaar wachten dorpsfeest in Menaam!! Donderdagavond door het dorp voor de opening en dan is daar de optocht op vrijdag en zaterdag. Ook CMH had hiervoor een thema bedacht: Thriller. Thriller is een van de bekendste nummers van Michael Jackson. Dit nummer hebben wij dan ook speciaal voor het dorpsfeest ingestudeerd. Onze tamboermaître werd onze eigen Michael Jackson en de rest van de vereniging kwam als zombies voor de dag. Wij hebben hier veel plezier aan beleefd en aan de reacties van het publiek te merken, u ook.  


Laatst aangepast op maandag 22 juni 2015 21:18

 

Dank voor uw steun!

 En the winner is......
Vandaag tijdens onze actie dag bij de Poiesz Jeugd Sponsor Actie, is de gratis fototaart gewonnen door de fam. Hette en Marja Grijpma. Gefeliciteerd!!! 
Bedankt mensen voor het gul geven van de voor ons zo belangrijke sponsormunten! U was fantastisch.

 

Steun CMH bij Poiesz Sponsoractie!

CMH Menaldum doet dit jaar weer mee met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie, en daar hebben we uw hulp bij nodig!

Volgende week 2 februari start de Jeugd sponsor actie, en duurt t/m zaterdag 28 maart.
Vorig jaar is er gewerkt met de Voordeel Club pas. Omdat dit minder aansloeg is besloten om weer met munten te gaan werken.
LET OP! De oude sponsor munten zijn niet meer geldig.

Draagt u ons een warm hart toe, dan kunt u uw munten aan ons doneren, zodat u onze vereniging steunt met deze actie!

Op 14 februari houden wij onze actiedag bij de Poiesz in Menaam, om zoveel mogelijk munten voor onze vereniging op te halen.

Alvast bedankt voor uw steun!!

 

Mooie eerste CGN contest Drachten!

Gisteren was het een spannende dag voor onze colorguard groepen. De eerste CGN contest van het winterguardseizoen ging zaterdag 17 januari van start in Drachten. CMH vertegenwoordige deze wedstrijd met maar liefst drie colorguardgroepen, te weten de Pre-Cadets, de Cadet-Class en de A-Class.

Colorguard Nederland schreef het volgende over onze colorguards:

Pre-Cadets:
Uit Menaldum CMH Menaldum Pre-Cadets met hun show Love is an open door, leuk vlaggeblok in het begin, en jullie uniformen zijn erg leuk. En natuurlijk Olav uit de film Frozen, die hoort zeker bij deze show. Grappig bedacht einde zo samen. 5e | 61.58

Cadet-Class:
Menaldum heeft CMH Menaldum Cadets o.a. afgevaardigd. Hun programma Let it Go met natuurlijk het meest gedownloade nummer Let it Go, in prachtige blauwzilveren jurkjes brengen zij hun programma. De roze vlaggen met sneeuwvlokken brengen wat kleur in de show. De hele groep op rifle is een spannende uitdaging. 3e | 73.29

A-Class:
CMH Menaldum A uit Menaldum hebben dit seizoen gekozen voor het programma wat luistert naar de naam The Mind Älle je gedachten die alle kanten op vliegen, kon je dat maar sturen. In hun prachtige outfit laten de dames zien hoe je hiermee moet omgaan en beter nog, hoe stop je deze gedachten. De mooie vlaggen en het goed geschreven equipment maken het plaatje helemaal compleet. 3e | 68.68


(Klik op de afbeelding voor een vergroting)

Met het jurycommentaar gaan alle groepen hard aan de slag om zich bij de volgende contest van een nog betere kant te kunnen laten zien! Allen succes, en gefeliciteerd met de behaalde resultaten!

 

Pagina 3 van 14

Agenda Binnenkort

Statistics

Artikelen bekeken hits : 173011

Ben jij muzikant, of wil je dit worden? Ben jij danser, of wil je dit leren?

Lid worden afbeelding 

Kom dan eens kijken

bij één van onze groepen

Klik hier voor info en lestijden

Lid worden

 

 

 

Steun CMH-Menaldum

Vriendenloterij

en maak kans op geweldige prijzen

Klik hier

 

Free business joomla templates