HomeCMH - Drumfanfare

CMH - Drumfanfare

Serious Streetparade!

Zoals u vast heeft vernomen staat het Glazen Huis van 3FM Serious Request dit jaar in Leeuwarden! De drie dj’s in het Glazen Huis in Leeuwarden gaan van 18 december t/m 24 december alles doen om zoveel mogelijk aandacht te vragen en geld in te zamelen voor de aanpak van de stille ramp, honderdduizenden kinderen die jaarlijks sterven door diarree. CMH doet mee! Vijf marchingbands verzorgen op 21 december a.s. gezamenlijk een optocht in vijf Friese plaatsen om geld in te zamelen voor Serious Request 2013. Aan het eind van de middag gaan de bands gezamenlijk naar Leeuwarden en brengen het opgehaalde geld bij het Glazen Huis. De bands die meedoen zijn vooralsnog: Takostu Stiens, Concordia Sexbierum, Sternse Slotlanders Franeker, CMV Oranje Minnertsga, Graham Lowlanders, Pasveerkorps en CMH Menaldum. Een geweldige verzameling bands die gegarandeerd een spectaculaire streetparade zal verzorgen. Dit mag u niet missen, hier moet u bij zijn. Steunt u ook onze actie? Serious Streetparade is terug te vinden op facebook onder die naam. Ook kunt u voor meer informatie terecht op de officiële pagina van Serious Request, via DEZE link. Wordt vervolgd....

.

Laatst aangepast op dinsdag 15 oktober 2013 15:26

 

Taptoe Leeuwarden een succes!

De tijd vliegt. Het was alweer afgelopen zaterdag (5 oktober 2013), toen de 40e editie van taptoe Leeuwarden plaatsvond. Om 13.00u waren we allen al aanwezig in het WTC Expo. De aftrap begon uiteraard met de tradionele streetparade, die ons omstreeks 15.00u over de Nieuwstad leidde. GE-weldig, 1000en mensen die een soort erehaag op de route vormden voor alle deelnemende bands. 's Avonds was het dan tijd voor ons samenwerkingsproject met de Graham Lowlanders en CMV Oranje Minnertsga. We mochten ons laten zien en horen in een volledig uitverkocht WTC Expo. Tijdens de finale speelde CMH samen met Oranje Minnertsga en de Graham Lowlanders de 'Highland Cathedral', waarbij het muisstil in de zaal was. Een uniek samenwerkingsproject waardoor we een fantastische ervaring rijker zijn. Een lange maar supermooie dag! Bedankt organisatie van Taptoe Leeuwarden, en graag tot een volgende keer!

Laatst aangepast op zondag 16 maart 2014 17:46

 

Naast nieuw slagwerk ook een nieuw logo!

Het is u inmiddels misschien al opgevallen, het nieuwe logo dat bovenaan pronkt op onze site. Nu het nieuwe slagwerk geleverd was, moesten de base drums opnieuw worden bedrukt met het CMH-logo. CMH vond het tijd voor een nieuw ontwerp, en schakelde daarvoor Walda Design in. Deze had een aantal ontwerpen gemaakt voor CMH. De keuze viel uiteindelijk op het huidige logo.

Zowel het ontwerp als de bestickering is door Walda Design gedaan, en ook nog eens volledig gesponsord! Graag willen we waldadesign.com ONTZETTEND bedanken!

Laatst aangepast op vrijdag 27 september 2013 08:50

 

CMH schaft nieuw slagwerk aan!

Met trots kunnen we u melden dat er 9 nieuwe snare en 2 nieuwe base drums zijn aangeschaft! Het inmiddels 20 jaar oude slagwerk was nodig aan vervanging toe. Een lichtgewicht snare met een compleet nieuwe sound. Het verschil in draaggewicht is maar liefst 3kg.

Nieuw Slagwerk

Wij willen graag de inwoners van Menaam bedanken. Mede dankzij uw steun hebben we de aanschaf kunnen realiseren!
Ook de volgende fondsen hebben bijgedragen aan de aanschaf:
-VSB fonds
-Fonds Bolsward-Dronrijp 1993
-Prins Bernhard Cultuurfonds

Laatst aangepast op dinsdag 08 oktober 2013 10:14

 

Taptoe Leeuwarden 5 oktober a.s.

De welverdiende vakantie laten we weer achter ons. Dat betekent voor CMH direct volop aan de bak om zich voor te bereiden op Taptoe Leeuwarden op 5 oktober a.s.  Taptoe Leeuwarden organiseert dit jaar maar liefst haar 40ste programma. Dit jaar wordt hard gewerkt aan een speciaal regio project m.m.v. Graham Lowlanders, CMH Menaldum, Oranje Minnertsga, Takostu Stiens, Jeugd Dansopleiding Fryslân, de Bazuin Oenkerk en the Voice of Holland: Iris Kroes.  Doel is om een bijzondere act te ontwikkelen. CMH verheugt zich enorm op haar 2e deelname aan Taptoe Leeuwarden. Op dit moment heeft er al een oefensessie plaatsgevonden met 2 mensen van de Graham Lowlanders (pipes and drums). Een bijzondere ervaring!

Onder andere vanwege de deelname aan de Taptoe heeft de hele vereniging op zaterdag 7 september jl. een studiedag georganiseerd. De hele dag is al hard gewerkt aan show, exercitie, dans en techniek. Natuurlijk was er na afloop tijd voor welverdiende ontspanning. Om 17:00 uur vertrok iedereen op de fiets richting de Theetuin in Slappeterp, waar de dag met een barbecue en veel gezelligheid werd afgesloten.

Laatst aangepast op dinsdag 15 oktober 2013 15:18

 

Pagina 4 van 9

Agenda Binnenkort

Statistics

Artikelen bekeken hits : 173014

Ben jij muzikant, of wil je dit worden? Ben jij danser, of wil je dit leren?

Lid worden afbeelding 

Kom dan eens kijken

bij één van onze groepen

Klik hier voor info en lestijden

Lid worden

 

 

 

Steun CMH-Menaldum

Vriendenloterij

en maak kans op geweldige prijzen

Klik hier

 

Free business joomla templates