HomeVriendenloterij

Vriendenloterij

 

STEUN CMH-MENALDUM EN MAAK KANS OP GEWELDIGE PRIJZEN

 

Wil jij CMH-Menaldum een steuntje in de rug geven en zelf elke week kans maken op  € 100.000,- of meer?  Dat kan bij de VRIENDEN LOTERIJ, dé loterij voor clubs, verenigingen en stichtingen! Om onze vereniging in stand te houden is altijd geld nodig. Daarom is CMH-Menaldum ongelooflijk blij met de steun van de Vrienden Loterij.  En je kunt er ook nog eens elke week fantastische prijzen mee winnen én jouw steun aan ons kost jou niks extra.

Vrienden Loterij: loterij voor gezondheid en welzijn

De Vrienden Loterij geeft elk jaar miljoenen euro’s aan Nederlandse organisaties op het gebied van gezondheid en welzijn.  Zoals bijvoorbeeld de Johan Cruyff Foundation, KWF Kankerbestrijding en Aids Fonds.. En aan ruim 2.600 clubs en verenigingen, zoals CMH-Menaldum welke gesteund kunnen worden door  jou!

Als deelnemer betaal je  € 13,50 per lot per trekking en je maakt kans op prijzen oplopend tot 1.000.000 euro! Er zijn 14 trekkingen per jaar. Je speelt mee met je mobiele  telefoonnummer als lotnummer. Je kan je prijzen met je vrienden beleven of aan hen uitdelen: zodra je een prijs wint dan kun je deze beleven met één of meer vrienden. Win je een prijs naar keuze? Dan mag je anderen ook blij maken met deze prijs.

Speel je al mee of wil je meespelen vul dan als sponsorcode 200109 in en je steunt automatisch onze club met de helft van de inleg.. Het kost je niets meer, niets minder. Ga voor meer  informatie naar www.devriendenloterij.nl

 

 

Agenda Binnenkort

Statistics

Artikelen bekeken hits : 172988

Ben jij muzikant, of wil je dit worden? Ben jij danser, of wil je dit leren?

Lid worden afbeelding 

Kom dan eens kijken

bij één van onze groepen

Klik hier voor info en lestijden

Lid worden

 

 

 

Steun CMH-Menaldum

Vriendenloterij

en maak kans op geweldige prijzen

Klik hier

 

Free business joomla templates