HomeVriendenloterij

Geslaagde Uitvoering CMH zaterdag 14 april jl.

We kunnen terug kijken op een geslaagde uitvoering. Dit jaar namen we het publiek mee terug naar de jaren 60 en 70.

De kinderdans meiden pakten het publiek volledig in met hun dans “In de disco” van Samson en Gert. De majorette en color guard groepen hebben hun wedstrijdprogramma’s laten zien en verschillende shows op o.a. de muziek van Abba.
Ook de drumfanfare speelde nummers uit de jaren 60/70. Na de Elvis medley en Crazy little thing called love heeft Gerrit Poortinga mee gezongen met Matrimony. De jeugd slagwerk zette een leuke Muppetshow neer en de “Menamer Bastaards”sloegen met hun gekleurde pijpjes verschillende bekende ritmes.
Halverwege de avond hebben een aantal leden een speldje of hanger uitgereikt gekregen. Miranda Bouwman en Femke Faber zijn gehuldigd voor hun 10 jaar lidmaatschap. Douwe Snijder en Wieger de Haas voor 25 jaar en Kees Hiemstra voor 40 jaar. Griet de Haas werd op een iets specialere manier gehuldigd. Zij kwam over de rode loper naar voren, kreeg een bloemenkrans en een fotocollage voor het 50 jaar lid zijn van CMH.
Na afloop hebben we nog kunnen genieten van het geweldige optreden van Gerrit Poortinga. Alle leden bedankt voor de optredens en het publiek voor alle enthousiasme en positieve reacties!
Klik HIER voor het volledige fotoalbum van de uitvoering.

 

Agenda Binnenkort

Statistics

Artikelen bekeken hits : 172997

Ben jij muzikant, of wil je dit worden? Ben jij danser, of wil je dit leren?

Lid worden afbeelding 

Kom dan eens kijken

bij één van onze groepen

Klik hier voor info en lestijden

Lid worden

 

 

 

Steun CMH-Menaldum

Vriendenloterij

en maak kans op geweldige prijzen

Klik hier

 

Free business joomla templates